P rendszám biztosítás, P rendszám biztosítás költsége, biztosítás díja 2021

IP rendszám igénylése, ügyintézés, kiváltás Budapesten

P rendszám kiváltása esetén is kell kötelező biztosítással rendelkezni. Ezen típusú rendszámot azon vállalkozók vagy cégek igényelhetik, melyek cégkivonatában, működési engedélyében szerepel a 4511, 4519 vagy a 4520 -as bejegyzés, vagyis a gépjárműjavítás és karbantartás, vagy a személy és könnyű gépjármű kereskedelem vagy egyéb gépjármű kereskedelem és ez a főtevékenységük!

P rendszámtáblát azon gépjárműveken lehet használni kizárólag, melyeket Magyarországon forgalomba még nem helyeztek, vagy ideiglenesen kivontak, avagy állandó rendszámmal történő közlekedés valamely okból nem lehetséges. Kísérlet vagy kipróbálás céljából üzemeltetett járműre P rendszámot kell szerelni!

A P rendszámmal szerelt gépjárműveknek is rendelkeznie kell kötelező biztosítással. Ezen rendszámú gépjárművekre is teljes körű biztosítási szolgáltatást tudunk nyújtani Ügyfeleink igényének megfelelően.

  • P rendszámra kötött kötelező biztosítás csak akkor tekinthető érvényesnek, ha az díj rendezve van 1 teljes évre. P rendszám biztosítását befizetési igazolással kell igazolni, valamint a P rendszámot a gépjárműre szerelve a KRESZ előírásainak figyelembevételével, kizárólag előírásszerűen lehet használni, valamint a jármű műszaki állapotának is megfelelőnek kell lennie.
  • P típusú rendszámtábla használata csak az ideiglenes forgalomban tartási engedély jogosultjának és a vele munkavégzéses jogviszonyban álló személyekre érvényes.
  • Próba rendszámmal ellátott gépjárművek sofőreinek a p rendszám használata során mindig rendelkezniük kell az alábbi dokumentumokkal, melyeket egy igazoltatás során a rendőr is kérni fog: ideiglenes forgalomban tartási engedély, éves kötelező biztosítási ajánlat vagy kötvény, befizetési igazolással együtt, továbbá cégkivonat vagy egyéni vállalkozók esetén vállalkozói igazolás, aláírási minta, alkalmazott esetén munkaszerződés illetve az Okmányiroda által hitelesített indítási naplót kell vezetni.
  • éves kötelező biztosítással kell rendelkezni a "P" rendszámra (2021.07.01-től a Generali Biztosító Zrt.-nél a legolcsóbb "P" rendszám biztosítása 234.000 Ft baleseti adóval, amelyett egyszeri díjbefizetéssel egy összegben kell rendezni, nincs lehetőség se havi, se negyedéves valamint féléves fizetési lehetőségre)
  • a "P" rendszám díja kompletten 38.000 Ft ( tartalmazza a 2 db azaz egy pár rendszámot plusz az indítási naplót is. )
  • a "P" rendszám ügyintézési díja 20.000 Ft, amely tartalmazza a biztosítás megkötését is, a feloldások mesntessegét. Önnek nincs más dolga mint a papírokat átnyújtani nekünk és várni míg az elkészült okmányok és a rendszám, biztosítás elkészül.
  • 3 hónapnál nem régebbi eredeti közjegyző által hitelesített cégbírósági cégkivonat szükséges, eredeti aláírási címpéldány ügyvédi szárazbélyegzővel ellátott vagy közjegyző által hitelesített az eljárás során

p-rendszam.hu nyitvatartás

A "P" rendszám ügyintézése nehézkes és bonyolult, melynek ügyintézésével, sokkal jobban jár, ha minket bíz meg, nem kell a biztosítással bajlódnia, nem kell sorba állnia, nem kell a kusza jogszabályok között eligazodnia, nem kell tartania attól, hogy nem lesz a rendszáma korlátozás alól felmentve mi mindent elintézünk ön helyett, ha még délelőtt hív délután már a kezében foghatja rendszámát, ez az igazi egy ablakos ügyintézés. Ne habozzon, hívjon nyitvatartási időben a 0630/339-0018-s telefonszámon és bízza ránk ügyeit!