Gépjármű átírás, autó átírás ügyintézés gyorsan Budapesten 2020

IGépjármű átírás, autó átírás Budapesten

Átírás ügyintézés

Az autó átírás, gépjármű átírás ügyintézés fontosabb tudni valói, autó átírás költségei illetve gépjármű átírás menete! Tájékozódjon tőlünk 2020-ban is, részletekért olvasson tovább!

Az eredetiségvizsgálat és a kötelező gépjármű felelőségbiztosítás megkötését követően már csak egy lépés választja el Önt a frissen vásárolt járműve hivatalos birtoklásától: az átírás ügyintézés az okmányirodán.

Az átírás talán az egyik legnyűgösebb része a közigazgatási folyamatnak: az okmányirodákban mindíg sokan vannak, sokat kell várakozni, sorban állni, sorszámot húzni, a szükséges dokumentumok, okmányok, elvárások folyamatosan változnak, az ügyfélfogadási idők szintén változnak, az ügyfelek szakszerű tájékoztatása ritkán történik meg. Ha használt autót vásárolt és nem tudja mi a teendője, hogy az Ön nevére kerüljön az autó? Nem akar sok időt fordítani az ügyintézésre, sorban állni az okmányirodán?

Mi levesszük a válláról a terhet!
Hívjon nyitvatartási időnkbe minket bizalommal!
0630/339-00-18

p-rendszam.hu nyitvatartás

Elvégezzük az eredetiségvizsgálatot, megkötjük járműve biztosítását, átíratjuk nevére új autóját az okmányirodán. Önnek nincs más dolga, mint felhívni a 06-30-339-0018-as mobiltelefonszámot, ahol teljeskörű tájékoztatást kap az ilyenkor szükséges feladatokról. Megrendelése esetén csak annyi a dolga, hogy várjon amíg elkészül az eredetiségvizsgálat, és átírjuk járművét a nevére. Nem kell csekkeket töltögetnie, postán sorban állnia. Mi ezt megtesszük Ön helyett.

Nagyon fontos az időpont egyeztetés telefonon, mert eredetiségvizsgálatot és autó átírás ügyintézést időpontokhoz kötve végezzük és ügyfeleinket előre bejelentkezés alapján tudjuk fogadni!

Z rendszám igénylésElérhetőségeink:

 • 1183 Budapest, Újhegyi út 25. (eredetvizsga állomás)
 • 1147 Budapest (Zugló), Csömöri út 106. (eredetvizsga állomás)
 • Hétfő - Csütörtök: 8:00 - 18:00
 • Péntek: 8:00 - 15:00
 • Tel: 0630/339-00-18
 • további részletek:www.auto-atiras.hu

 

Letöltések:
 1. Meghatalmazás átíráshoz
 2. Adás-vételi szerződés
 3. Üzembentartói szerződés
 4. Kétnyelvű adásvételi szerződés - Angol
 5. Kétnyelvű adásvételi szerződés - Német
 6. Kétnyelvű adásvételi szerződés - Olasz
 7. Kétnyelvű adásvételi szerződés - Francia
 8. Üzembentartói jog felmondó

Website templatesBusiness directory UKYellow pages USWebsite design companyWeb design directoryWeb design directory AustraliaWeb design directory CanadaFree cars / automotive web templates